Kom gezellig binnen

Dit ben ik

Ja, wie is Monique! Ik ben geboren in 1965 en heb nog 2 lieve oudere zussen en zelf een hele lieve dochter Kim. In 2009 ben ik met volle energie en enthousiasme achter in de tuin op de Sparrenlaan in Doorn begonnen met Mo’s Art galerie & atelier, vanuit een heel mooi onderbuik gevoel. Van dichtbij heb ik ervaren dat het leven kort kan zijn en je hebt maar 1 leven, dus:

"Create a live you can call your own" 

Dit is mij heel goed gelukt. Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en sinds 2018 verhuisd naar een geweldige plek op de Amersfoortseweg in Doorn met een goedlopende galerie & atelier. In de afgelopen jaren heb ik heel veel mensen blij gemaakt met mijn lessen en tips, workshops en schilderijen.

Het doel van mijn werk is om middels mijn kunst een gevoel op te wekken bij de kijker en deze mee te nemen in een andere wereld wat een stukje van "Mo" is. Hierbij ervaar ik dat schilderen vanuit jezelf je zoveel vrijheid, durf, speelsheid en warmte geeft dat je eigenlijk nooit meer wilt stoppen! (en dit gun ik iedereen!)

"Kom uit je hoofd en in je handen" 
 
Niet te vergeten dat ik een sociaal dier ben en heel graag mensen om mij heen heb. De afwisseling met lesgeven en zelf schilderen is een mooie combinatie. Niet gek dus dat ik dit vak eigen heb gemaakt en er veel mensen op mijn pad komen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Het is fijn om in deze Coronatijd even een afspraak te maken. Je bent van harte welkom!

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om Mo’s Art Galerie Atelier te bezoeken?
Schroom niet en maak geheel vrijblijvend een afspraak via deze link of bel mij op:  06-27 55 32 11.
De koffie of thee  staat klaar! 

Mo’s Art
Amersfoortseweg 47b
3941 EK Doorninfo@moniquenegenman.nl
T. 06-27 55 32 11
Bank: NL89ABNA0817595953
KvK: 30266193
BTW: NL176917792B01

design en realisatie: dehoopenkoning.nl